Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Aktuální počasí

Počasí dnes:

15. 12. 2018

zata

Bude oblačno až zataženo, během dne místy až polojasno, ojediněle slabé sněžení. Denní teploty -3 až 1°C. Noční teploty -2 až -6°C.

Přehrát/Zastavit Další

Východ a západ slunce

Slunce vychází:07:33

Slunce zapadá:15:52

Pranostiky

Pranostika na akt. měsíc

Jsou-li v zimě po cestách ledy, podaří se výborně zelí.

 

Elektronický katalog sociálních služeb

 

Živá obec

Navigace

Obsah

Obecné informace o zpracování osobních údajů Obcí Nedašova Lhota dle GDPR

Obec Nedašova Lhota zpracovává osobní údaje v souladu s požadavky Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „obecné nařízení“), které je účinné od 25. 5. 2018.

Správcem osobních údajů je Obec Nedašova Lhota, IČ: 00226211, Nedašova Lhota 10, 763 32 Nedašov, tel.: +420 577 335 359, email: nedasovalhota@volny.cz

Pověřencem pro ochranu osobních údajů je Ing. Bronislav Tkadlec, email: bronislav.tkadlec@seznam.cz, tel: +420 724 968 677.

Obec Nedašova Lhota jako správce osobních údajů zpracovává osobní údaje zejména za účelem:     

  • výkonu státní správy,
  • výkonu samosprávy,
  • zajištění interních procesů,
  • komunikace s občany.

Vaše nezbytné osobní údaje jsou shromažďovány a dále zpracovávány zejména na základě splnění právních povinností, které se na Obec Nedašova Lhota vztahují a dále na základě splnění úkolů ve veřejném zájmu nebo výkonu veřejné moci.

Další nezbytné osobní údaje jsou shromažďovány na základě splnění smlouvy mezi Obcí Nedašova Lhota a subjekty osobních údajů.

Ve výjimečných případech jsou osobní údaje shromažďovány a dále zpracovávány na základě uděleného souhlasu subjektů údajů, který vždy vyjadřuje svobodný, konkrétní, informovaný a jednoznačný projev vůle subjektu údajů a jehož součástí je vždy informace o možnosti udělený souhlas kdykoliv odvolat. Tím však není dotčena zákonnost zpracování vycházející ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním.

Osobní údaje nejsou předávány jiným osobám, pokud povinnost jejich předání orgánům, úřadům či institucím není Obci Nedašova Lhota uložena zvláštním právním předpisem anebo k tomu subjekt údajů neudělil souhlas.

Při zpracování osobních údajů u Obce Nedašova Lhota nedochází k automatizovanému rozhodování, na jehož základě by byly činěny úkony či rozhodnutí, jejichž obsahem by byl zásah do práv či oprávněných zájmů občanů.

Vaše osobní údaje jsou zpracovávány pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování. Po uplynutí této doby jsou osobní údaje zlikvidovány nebo jsou dále uchovány po dobu stanovenou platným Spisovým a skartačním plánem správce osobních údajů, vydaným v souladu se zákonem č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě.

V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte, jako subjekt údajů, právo být v okamžiku získání osobních údajů správcem osobních údajů informován o tomto zpracování a na základě žádosti  máte právo na přístup k Vašim osobním údajům, na jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, právo vznést námitku proti jejich zpracování, případně uplatnit právo na přenositelnost údajů a další práva podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Vaše požadavky budou vždy řádně posouzeny a vypořádány v souladu s příslušnými ustanoveními obecného nařízení. V případě, že nebudete souhlasit s vypořádáním vašich požadavků a žádostí, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů.